De Schakel De Schakel

Na jaren weggeweest is ‘De Schakel’ weer terug met een vernieuwde invulling! Op deze manier hopen we te midden van alle zorgelijke nieuwsberichten, ook het goede nieuws te laten horen. En terwijl alle activiteiten stil liggen toch doordeweeks met elkaar de Heere God te bidden, de Bijbel te lezen en met elkaar contact te hebben. Voorlopig elke dinsdagavond en donderdagavond van 19:30 uur tot 20:00 uur via kerkomroep.nl, kerkradio en kerkdienstgemist.nl  Gebed, Bijbelgedeelte, meditatie en enkele liederen. Graag uw bijdrage in verzoeknummers en eventueel een gedicht.
Deze kunt u sturen naar
Hopelijk luistert u mee, zodat dit programma tot versterking van de relatie met de Heere God en tot opbouw van onze gemeente zal zijn.