Duik je mee? Duik je mee?
Ha jongens en meiden!

DUIK ERIN! Dat is het thema dit jaar!
11, 12 en 13 augustus waren de VBW-dagen van 2020. En wat was het weer gezellig! Met spanning werd er geluisterd naar de bijbelvertellingen over Mozes en Naäman en wat deed Carla Vis het weer goed met haar poppenvoorstelling met Inspecteur Hoezo. Genieten was het!
En wat is het prachtig dat we, ook al was de VBW een beetje korter, mogen horen over de Heere God en de Heere Jezus!

In de herfstvakantie is er weer een VBW. Welke dag het is, dat weten we nog niet precies. Maar binnenkort vergadert de commissie weer. Zodra de datum bekend is komt het hier op de website! Ook dan ben je weer van harte welkom!

Zin om een keer naar onze kerk te komen? Neem dan maar contact op met één van de juffen of meld je aan via de website van de kerk: www.hervormdklaaswaal.nl.

En heb je ons al zien staan in de krant? We staan gewoon op de voorpagina! Neem maar eens een kijkje op https://www.hetkompasonline.nl/reader/65447!