De Morgenster De Morgenster

Hallo jongens en meiden uit groep 5 en 6,

Binnenkort gaat de vrijdagavondclub “ de Morgenster”  weer van start.
Elke vrijdagavond maken we het gezellig in de Schaapskooi, achter de Hervormde kerk.
We luisteren naar een verhaal, bidden, zingen, knutselen, spelen spelletjes, we kletsen met elkaar en natuurlijk is er ook altijd limonade met wat lekkers. We zouden het heel leuk vinden als jij ook komt!! En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!
Wie : kinderen uit groep 5 en 6
Waar : de Schaapskooi bij de Hervormde kerk van Klaaswaal
Tijd : van 19:00 tot 20:30 uur.
Kosten : 15 euro voor het hele seizoen of 1 euro per avond ( als je maar af en toe komt)
Wanneer : tijdens de eerste avond delen we een brief uit met de data waarop het club is, deze brief staat ook op de website van de kerk : www.hervormdklaaswaal.nl
De eerste avond staat gepland op vrijdag 30 september.
Voor de eerste avond willen we je vragen om een leuke foto van jezelf mee te nemen en wil je onderstaand briefje graag ingevuld meenemen? Dit is erg belangrijk, dan kunnen we jullie via de mail en groepsapp bereiken als dat nodig is of neem je vader of moeder even mee naar binnen, dan vullen we het samen in.
Als je nog vragen hebt, bel gerust met Christine Remmers 0186-576627
Wij hebben er zin in, jij ook???

Op de volgende vrijdagavonden is het weer club bij de Morgenster.
We hopen dat je er bij bent!

28-09 : neem een leuke foto mee van jezelf!
12-10 : zwemmen, nadere info volgt!
30-11 : Sinterklaas
14-12 : Kerst