Ik zie je! Jeugdpastoraat

Ik zie je is er speciaal voor jou als jongere. Want jij bent uniek en belangrijk voor God en voor de mensen om je heen. Juist als je jong bent kun je met vragen lopen die je niet zomaar stelt. Soms zijn er problemen in je omgeving, die je niet zo makkelijk met iemand kunt of wilt bespreken. Of je hebt vragen over jezelf, het geloof of een gebeurtenis in je leven. Kortom, zaken waar je niet goed uitkomt of die je gewoon eens wilt delen. Voorbeelden hiervan zijn:
  • je wordt gepest
  • je ouders gaan scheiden
  • je bent verdrietig na het overlijden van iemand
  • je hebt weinig zelfvertrouwen
In zo’n geval kun je contact opnemen met iemand van het jeugdpastoraat. Wij willen er voor je zijn om naar je te luisteren, om samen over dingen te praten en om samen naar oplossingen te zoeken. Soms zijn problemen erg groot en kunnen die niet zomaar worden opgelost. Maar meestal kom je met elkaar toch een stapje of zelfs een grote stap verder. Omdat we geloven dat God in elke situatie kan helpen, zullen we altijd proberen om de God en de Bijbel te betrekken bij de gesprekken.

In principe blijft alles wat we bespreken vertrouwelijk. Dat betekent dat het tussen ons en jou blijft. In een enkel geval zijn problemen van een jongere zo groot of belangrijk dat we het wel met iemand anders moeten delen. We zullen het altijd van tevoren aangeven als we dat moeten doen.

Je kunt ons bellen of mailen of ons gewoon een keertje aanspreken. Weet dat we graag de tijd voor je maken, waar je ook mee zit!
 
- Christine Remmers
- Adrian van Dijk
- Johan van den Boogaart
terug

Agenda

Morgendienst - Startzondag

zo 01 okt 2023 om 09.30 uur

Koffiedrinken

zo 01 okt 2023 om 11:30

Avonddienst - Jeugddienst

zo 01 okt 2023 om 18.00 uur

Morgendienst

zo 08 okt 2023 om 09.30 uur

Avonddienst

zo 08 okt 2023 om 18.00 uur

Ledenregistratie en ledenlijst

De kerkenraad zou graag de ledenregistratie van de gemeente optimaliseren door het invoeren van actuele telefoonnummers en mailadressen.
Het is soms lastig om de juiste gegevens te achterhalen voor bijvoorbeeld het maken van een afspraak voor een huisbezoek.

Meer info en het invulformulier kun u vinden onder menu item Publicaties en Media

Gebruikte Goederenmarkt (GGM) verkoopdagen

De gebruikte goederen markt ( GGM ) is weer geopend:
18-19-20 maart / 1-2-3 april / 15-16-17 april / 29-30 april - 1mei 
Aanmelding via een tijdslot op de site: www.ggmklaaswaal.nl

 

Wijziging rekeningnummer Kerkrentmeesters

Rekeningnummer van de Kerkrentmeesters is gewijzigd.
zie voor meer info Kerkrentmeesters pagina en de contact pagina !

Kerkdienst live meeluisteren ?

Ga naar www.kerkdienstgemist.nl  of www.kerkomroep.nl