Koningsdag 2024 - 27 April

-    08:30u            Ontbijt voor jong en oud in de Schaapskooi
    Kom gezellig met het hele dorp ontbijten
-    09:30u            Vertrek optocht vanaf het Kerkplein
    Het thema is ‘feestelijk’. De route gaat naar het SSS terrein, daar is de aubade met de burgemeester erbij.
-    10:30-11:30u  Demo brandweer Klaaswaal; Parkeerplaats voor de kerk
-    11:00u            Koffie met oranje koek
    Dit is (gratis) op het kerkplein en in de Schaapskooi, jong en oud welkom!
-    11:30u            Bellenblaasfeest
    We gaan met elkaar proberen het hele kerkplein tegelijk te vullen met bellen. Dat zal vrolijk zijn! Wij zorgen voor de bellenblaas, komen jullie blazen of aanmoedigen?
-    11:30-15:30u   Knutselen en spellen op het Kerkplein
    Op het Kerkplein zijn gratis strippenkaarten te krijgen; om je punten in te vullen en aan te kruisen wat je al hebt gedaan of gemaakt.
-    14:00u            Klederdracht en dialect
    Mevr. M. v.d. Stouw, van streekmuseum Hoeksche Waard komt ons in dialect vertellen.
-    13:30-15:30u   Vossenjacht
    Haal het formulier met info en route op het Kerkplein en zoek door het dorp de verklede mensen op.. vind de oplossing, lever die weer in en je krijgt een verrassing.
-    19:30u            Oranjezanguur
    In de kerk samen zingen van vaderlandse liederen, psalmen en een gebed voor de jarige koning. Deze avond is ook te volgen via kerkdienstgemist.nl onder Klaaswaal.