Duik je mee? Duik je mee?
De VBW van 2020 is voorbij. Onze laatste avond was online en daarom kun je die terugkijken via www.kerkdienstgemist.nl.

Meer informatie over de VBW van 2021 vind je hier als die bekend is.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha jongens en meiden!

Misschien was je er deze zomer bij en ben je met ons meegedoken in het thema ‘Duik erin’. Wat was het leuk! Dit hadden we in de herfstvakantie ook weer heel graag met jullie gedaan, maar door de maatregelen voor onze veiligheid kan dat nu niet.

Maar niet getreurd! Met een beetje creativiteit kun je toch nog meedoen met de VBW! Woensdagavond 21 oktober is er om 18:30 uur een online-VBW! Via www.kerkdienstgemist.nl kies je Hervormde Kerk Klaaswaal en dan kun je luisteren naar het bijbelverhaal en krijg je ook uitleg over de nieuwe knutsel. Die knutsels zit in net zo'n tasje als die je in de zomervakantie kreeg! Natuurlijk zit er ook wat lekkers in!

Wil je deze tas ook hebben? Stuur dan een mailtje naar juf Richtje. Haar e-mailadres is richtjekeizer@gmail.com. Zet in die mail:
- je naam
- of je de tas woensdag 9:00 - 9:30 uur komt halen bij de Schaapskooi
- of dat als het echt niet lukt, we de tas even bij je moeten brengen (zet dan ook je adres erbij!)

We hopen dat we heel veel tassen klaar kunnen maken en dat er heel veel kinderen (later) kijken!

Een heel hartelijke groet, juf Anneke, juf Mieke, juf Mirte en juf Richtje