Alles Andersom thema-uitleg en organisatie

Alles andersom, alles anders, keer het om!

Dat is het thema van de vakantiebijbelweek! Wat zouden jullie doen als iemand je keer op keer uitscheldt, slaat of verraad? Zou je altijd geduldig, liefdevol en vergevingsgezind zijn? De Heere God is dat wel! Wij kunnen niet begrijpen dat de Heere God Zijn Zoon, de Heere Jezus Christus, in een stal geboren liet worden. Het Koningskind nota bene! En toen Zijn leven hier op aarde voorbij was, stierf Hij aan een kruis. In een mensenleven is na de dood alles op aarde voorbij, maar bij de Heere God niet. De Heere Jezus stond weer op uit het graf en ging terug naar de hemel, zodat er voor ons een weg is om bij Hem te komen.
De Heere Jezus is dus totaal anders. Hij doet het anders. Het is het reddingsplan van God met de mensen.

Dat is waar het in eerste instantie bij de VBW omdraait: De Heere Jezus leren kennen, zodat je in Hem gelooft.

De vakantiebijbelweek is van 12 t/m 14 juli.
We hebben er geen zin in, je bent niet welkom. We doen het dus ook niet. Geen themalied, geen weettekst, geen geknutsel en al helemaal geen slooptafel!

Nee, geintje natuurlijk! Maar zo heb je wel een beetje een indruk van deze week. Het wordt anders :-)

PS: Wil je het themalied vast oefenen? Klik dan hier.

We zijn voor deze dagen op zoek naar hulp, want zonder hulp van ouders, vrienden, gemeenteleden en overige mensen, kunnen wij deze dagen niet voor de kinderen verzorgen. Uw hulp is daarom hard nodig! U kunt zich opgeven bij één van de commissieleden, via het strookje van de nieuwsbrief, maar ook door op deze link te klikken.

Tot dan!


Nieuws over de tieneravond!
Op vrijdagavond 15 juli staat om 19.00-21.15 uur de Tieneravond op het programma. Je bent van harte welkom voor een leuke avond met elkaar. Als het weerbericht zo blijft, gaan we een zonnige avond tegemoet. Ons programma houden we nog even als verrassing, maar we zullen buiten door heel Klaaswaal heel op jacht gaan naar.... Tja, wees erbij!
 
De avond start om 19.00 uur in de Schaapskooi bij de kerk. Rond 21.15 uur zullen we afsluiten. Het is niet nodig je van tevoren aan te melden. Tot dan!


terug